زرگرپور: خیرین مدرسه ساز الگوی دیگر خیرین در سایر بخش ها هستند
رسول زرگرپور با یادآوری اینکه مجموعه استان اصفهان با دارابودن 6 درصد از جمعیت کشور دارای 10 درصد از مجموع شهدا و حدود هفت درصد از کل تعداد ایثارگر و آزاده میهن اسلامی و نزدیک به 400 فرمانده عالی مقام در دوران دفاع مقدس است افزود: بسیار خرسندیم که هم اکنون مجموعه استان اصفهان با داشتن 500 مؤسسه خیریه نیک اندیش رتبه ممتازی از این حیث در بین استان های کشور دارد. به گزارش مردم سیلک استاندار اصفهان که شامگاه پنج شنبه گذشته در کاشان و آیین افتتاح دبستان خیرساز سید محسن عزیزی و در جمع شماری از مقامات شهرستان و همچنین تعداد قابل توجهی از خیرین مدرسه ساز سخن می گفت با اشاره به پیشرفت چشمگیر این مؤسسات و تخصصی شدن حوزه فعالیت آنها در زمینه هایی نظیر درمان بیماران قلبی و سرطانی و .. یادآور شد: مجموعه خیرین و نیک اندیشان استان اصفهان ظرف چند سال گذشته تاکنون بیش از 1000 میلیارد تومان در امور خیریه هزینه کرده اند و این نشانه آن است که تعدادی از مردم استان با پاک طینتی از مال و سرمایه خود هزینه می کنند تا بخشی نیازمند از همان مردم در رفاه و آسایش زندگی کنند.
وی با بیان اینکه 50 درصد از زیرساخت های درمانی و آموزشی استان به دست خیران احداث شده است تصریح کرد: بخشی از این افراد نیک اندیش علاوه بر مشارکت در بخش ایجاد مدرسه و خوابگاه های دانشجویی و درمان کودکان سرطانی به تجهیز امکانات زندان ها هم مبادرت کرده اند و این برای مدیران استانی نظیر بنده افتخار است که در استانی مسؤلیت دارم که چنین انسانهایی بهره مند از الطاف مهر الهی مشکلات و کمبودهای همنوعان خود را مرتفع می کنند.
زرگرپور در ادامه به آخرین نمونه های مشارکت خیرین در امور اجتماعی استان اصفهان در بخش مواد مخدر و پیشگیری از ابتلای مجدد رهاشدگان از این بلای خانمانسوز و اشتغالزایی برای آنان اشاره کرد و افزود: استان اصفهان به عنوان استان پیشتاز در زمینه وجود خیریه های کمک به درمان شدگان معضل اعتیاد با نظر دفتر ریاست جمهوری تجربیات و داشته های خود را در این زمینه در اختیار دیگر استان ها قرار خواهد داد.
استاندار اصفهان خیرین مدرسه ساز را الگویی برای دیگر خیرین در سایر بخش ها دانست و افزود: شاید تحصیل مشترک دختر و پسر ابتدایی در تعداد 50 دبستان یکی از شهرهای استان پذیرفتنی باشد اما به عنوان مثال استفاده مشترک آنها از سرویس های بهداشتی این تعداد مدرسه ابتدایی به هیچ وجه قابل تحمل نیست. زرگرپور با تمجید و تقدیر مجدد از خدمات شایسته و ستایش برانگیز خیرین مدرسه ساز یادآور شد: این عزیزان نظیر خیر ارجمند سید محسن عزیزی آخرت و دنیای جاوید خود را آباد می کنند و این سرمایه ارزشمندی برای آنان محسوب می شود. گفتنی است مدیر آموزش و پرورش کاشان نیز در این آیین در سخنانی کوتاه با ابراز خرسندی از افتتاح دبستان خیرساز عزیزی که از کیفیت و زیبایی خاصی بهره می برد یادآور شد: با وجود اینکه دولت در سال گذشته از مشکلات مالی و نقدینگی رنج می برد اما 10 پروژه آموزشی در کاشان نظیر استخر مرحوم کیهان که تکمیل آن به دلیل کمبود اعتبار سال ها با توقف روبرو شده بود به بهره برداری رسیدند.
محمود خدمتی با اشاره به اینکه در حال حاضر در کاشان مناطقی نظیر شهرک 22 بهمن، فاز دو ناجی آباد، مسکن مهر ، خیابان آیت الله سعیدی و خیابان کارگر و .. به دلیل حجم جمعیتی گسترده و تقریبأ مستضعف نیازمند احداث مدرسه هستند تصریح کرد: هم اکنون 24 مدرسه در کاشان به صورت دو نوبته اداره می شوند و در خیابان کارگر مدرسه یی به صورت همزمان با سه تیپ دانش آموز در دوره های ابتدایی و متوسطه اول و دوم به امر آموزش مشغول است.
مدیر آموزش و پرورش کاشان با تمجید از هماهنگی میان مسؤلین شهرستان شامل شهرداری، فرمانداری و شورای شهر در توجه به مدرسه سازی یادآور شد: اگر توجه بیشتری به امر خطیر و مهم مدرسه سازی و نگاه ویژه به مناطق کمتر توسعه یافته کاشان در موضوع زیرساخت های آموزشی صورت نگیرد در آینده نزدیک شاهد فعالیت مدارس سه نوبته نیز خواهیم بود.