کاشت محصولات آب بر در کویر، مصداق هدر دادن آب است
🔵معاون خدمات مشترکین و درآمد شرکت آبفای کاشان از استمرار کشت محصولات «آب بر» در دشت کاشان انتقاد کرد و گفت: بیش از ۹۰ درصد منابع آبی کاشان در بخش کشاورزی مصرف می شود، چون کشاورز محصولی را کشت میکند که توجیه اقتصادی ندارد.
🔵«محمدحسین خامهچیان» در جلسه هم اندیشی با ائمه جماعات شرکت آبفای کاشان تصریح کرد: دشت کاشان یکی از بحرانیترین دشتهای کشور است و از سال ۱۳۵۸ به عنوان دشت بحرانی اعلام شده است. فرونشست های بسیاری در منطقه در حال پیش روی است و یکی از بحران های آینده ما تامین آب است.
🔵وی افزود: آب از منابع مختلفی مانند رودخانه، چشمه و چاه عمیق استحصال میشود؛ اما در منطقه کاشان بخش عظیمی از آب مصرفی مردم از چاههای عمیق تامین میشود. عمق برخی از چاهها به ۳۰۰ متر رسیده است، این آب نیز باید فراوری شود تا استاندارد لازم برای مصرف را پیدا کند.
🔵خامهچیان گفت: در حال حاضر از دشت کاشان سالیانه حدود ۴۵۰ میلیون متر مکعب آب برداشت می شود که نهایت ۴۰ میلیون متر مکعب آن در بخش شرب و بهداشت مصرف میشود و ۴۰۰ میلیون متر مکعب آن در بخش کشاورزی با راندمان پایین استفاده می شود؛ چون با این آب اقلامی کشت میشود که توجیه اقتصادی ندارد؛ در منطقه بحرانی کاشان طالبی و هندوانه و بادمجان و محصولات آببر کشت می شود...
رسانه های اجتماعی
به اشتراک گذاری مقاله
توسط: مدیریت سایت
1402/04/27