50 اهدای عضو در منطقه کاشان

50 اهدای عضو در منطقه کاشان

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان از ۵۰ اهدای عضو در منطقه کاشان و آران و بیدگل از بدو شروع این امر خداپسندانه خبر داد.

 

کورش ساکی ظهر امروز در مراسمی به مناسبت روز ملی اهدا عضو، اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی کاشان از سال 1387 به طور رسمی فعالیت اهدا عضو را در منطقه شروع کرده است.

 

وی، با اشاره به اینکه در سال گذشته، پنج مورد اهدا عضو انجام شده است، افزود: هر بیمار مرگ مغزی می‌تواند با اهدای اعضای خود، جان هشت انسان دیگر را نجات دهد و اهدای عضو عملی انسانی و خیرخواهانه است که می‌تواند نجات‌بخش بیمارانی شود که به دلایلی چون ابتلا به بیماری‌های گوناگون یا حوادث غیرمترقبه به اعضا و یا نسوج پیوندی نیاز دارند.

 

عباس آزادی نیز در این مراسم، با بیان اینکه هر بیمار با اهدا عضو، نسوج 53 نفر را از معلولیت همچون پوست، تاندون و غیره نجات می‌دهد، اظهار داشت: اهدای عضو می‌تواند از فرد زنده سالم، فرد زنده دچار مرگ مغزی و فرد متوفی به بیماران صورت بپذیرد.

 

وی افزود: کلیه و مغز استخوان از جمله اعضایی هستند که می‌توانند از افراد زنده سالم به بیماران پیوند زده شوند و نسوجی مانند قرنیه، دریچه قلب، استخوان و تاندون نیز تا 48 ساعت پس از مرگ فرد قابل پیوند هستند.

 

وی تاکید کرد: تاریخچه پیوند اعضا و نسوج در ایران به سال 1314 باز می‌شود و در آن سال قرنیه یک بیمار در یکی از بیمارستان‌های تهران پیوند زده شد و پیوند کلیه نخستین بار در سال 1347 در ایران صورت گرفت و پیوند دیگر اعضا و نسوج به تدریج در دهه 70 و 80 میلادی در ایران انجام شد.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: مهمترین منبع برای پیوند اعضا متعلق به بیماران مرگ مغزی است چرا که تمامی اعضا و نسوج قابل پیوند آنان را می‌توان به راحتی به بیماران نیازمند عضو پیوند زد.

آزادی با بیان اینکه از سال 1387 تاکنون، 50 اهدا عضو در شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل انجام شده است، گفت: پیوند عضو امری انسانی است که از سوی مراجع تقلید مسلمانان نیز تایید شده است و جان بسیاری از انسان‌ها را می‌تواند نجات دهد./ تسنیم

مدیریت سایت
توسط: مدیریت سایت 1402/03/02
ارسال نظر

نظرات

مشاهده تمام نظرات

ارسال یک نظر

اخبار آی تی

  • روبات روسی به فضا می رود

    روبات روسی به فضا می رود

    نخستین نمونه روبات شرکت دولتی «روس کاسموس» پیمانکار این طرح علمی و فضایی، قرار است سال 2019 برای آزمایش آماده شود. براساس برنامه ریزی صورت گرفته، روبات ویژه که انتظار می رود سال 2021 به ایستگاه فضایی بین المللی منتقل شود، توان انجام امور مختلف از جمله راهپیمایی و هدایت فضاپیمای باری بدون سرنشین را هم خواهد داشت.

    مشاهده مقاله
  • این پهپاد مین های زمینی را شناسایی و منفجر می کند

    این پهپاد مین های زمینی را شناسایی و منفجر می کند

    شاید زمانی که بسیاری از هم سن و سال های مسعود حسنی مشغول ساخت خانه های لگویی خود بودند، این جوان افغانستانی در فکر تکمیل اختراعی بود که در نهایت به نخستین نمونه اولیه پهپادهای یابنده و منفجر کننده مین های زمینی تبدیل شد. درادامه با تک شات همراه باشید

    مشاهده مقاله
  • به زودی ضربان قلب شما پسورد شما می‌شود

    به زودی ضربان قلب شما پسورد شما می‌شود

    به گفته محققین ضربان قلب شما می‌تواند جایگزین پسورد شما هنگام استفاده از لوازم الکترونیکی باشد.  محققان دانشگاه Binghamton راهی جهت حفاظت از سوابق سلامت جسمانی افراد را باستفاده از ضربان قلب افراد یافته‌اند

    مشاهده مقاله
  • لنزهای چشمی دوربین دار در راهند

    لنزهای چشمی دوربین دار در راهند

    سال‌هاست که محققان روی تلفیق سخت افزارهای کامپیوتری و لنزهای چشمی کار می‌کنند. اولین دستاورد در این زمینه نیز مربوط به تیم دانشگاه واشنگنتن در شهر سیاتل است که موفق شده‌اند نمونه اولیه یک مدار الکتریکی،یک دریافت کننده امواج رادیویی

    مشاهده مقاله
  • خرید با شارژ ایرانسل از «کافه بازار»

    خرید با شارژ ایرانسل از «کافه بازار»

    خرید نرم‌افزارهای موبایلی با شارژ ایرانسل در «کافه بازار» امکان‌پذیر شد.

    مشاهده مقاله

عضویت در خبرنامه

برای عضویت در خبرنامه کافی است نام و ایمیل خود را وارد کنید


👍 خبرنامه مردم سیلک

خبرنامه مردم شهرستان کاشان