مسعود قرائتی/ نشست خبری دانشگاه علوم پزشکی کاشان با حضور خبرنگاران شهر و دکتر کوچکی رئیس دانشگاه و تنی چند از معاونانش در روز یکشنبه ۲۲ مرداد در سالن اجتماعات علوم پزشکی واقع در ۱۵ خرداد برگزار گردید.
دکتر ابراهیم کوچکی در پاسخ به سوالی از سوی یک خبرنگار مبنی بر تخلفات درون مطبها گفت : شکایت از امورمطب ها مربوط به سازمان نظام پزشکی است اما وی در پاسخ به تخلفات دارویی داروخانه ها گفت: تخلفات دارویی را مردم با سامانه 190 غذا و دارو گزارش کنند چون تعرفهها مشخص است.
او در عین حال به این نکته اشاره نمود که با ورود به داروخانه مراتب را با مسئول فنی مطرح کنید و اوست که باید پاسخگو باشد. رئیس دستگاه درمانی شهرستان با اشاره به تقاضای بیش از نرم عادی خدمات درمانی (خصوصا خدمات پاراکلینیکی) گفت: ترس بی مورد از عدم تشخیص بیماری توسط پزشک معالج، بعضی از مردم را به مراجعه به پزشکان گوناگون و در نتیجه آزمایش و رادیولوژی و سونوگرافی های متعدد و تکراری وادار می کند و این عامل ترافیک و شلوغی پشت درهای این مکان ها است.
او در عین حال اشاره نمود که در این گونه موارد حق تقدم با بیماران بستری است خصوصاً برای استفاده از نوع دولتی این خدمات. در اینگونه موارد (مراجعه زیاد و مجدد) بقیه افراد باید به سمت خصوصی بروند.
گستردگی جغرافیای خدمات علوم پزشکی کاشان
دکتر ابراهیم کوچکی با اشاره به بحث گستردگی جغرافیایی خدمات این دانشگاه گفت: ما به این گستردگی و این مرکز است افتخار میکنیم. او گفت در حال حاضر به جز آران و بیدگل شهرهای نطنز، اردستان ،دلیجان و گلپایگان که در محدوده اصفهان نیز هستند از خدمات علوم پزشکی کاشان بهره می برند و ما هیچ مشکلی را از این حیث نداریم و همه را پوشش میدهیم چون اساتیدی که در اینجا هست در آن شهرها نیست.
دانشگاه باعث گردیده که تخصص ها و دستگاه ها و امور فنی در اینجا بیشتر باشد. ظرفیت ما خوب است البته مراجعه از دیگر شهرها محدودیت هم ایجاد می کند برای همین است که ما بیشتر پیگیر احداث بیمارستان بقیه الله هستیم.
آیا بیمارستان بقیه الله روی گسل ساخته می شود؟
دکتر نیکزاد معاونت دانشگاه علوم پزشکی در پاسخ به این شبهه میگوید: بحث ساخت این بیمارستان از ۱۰ سال قبل آغاز گردیده و همه اقدامات و تدارکات اولیه را دارد. این زمین از طرف سازمان مسکن و شهرسازی از قبل برای این کار فریز شده و سعی شده که در بهترین نقطه شهر انتخاب شود. ضمن اینکه ما مطالعات اولیه از قبیل پدافند عامل و وضع فیزیکی را روی آن انجام داده ایم. نیکزاد ادامه داد البته که بیشتر نقاط کاشان روی گسل میباشد، زمین بیمارستان هم اگر روی گسل باشد چاره دارد ما با هزینه بیشتر و مقاوم سازی از طریق ایزیلاتور مشکل را حل میکنیم. دکتر نیکزاد با اشاره به این موضوع که همه بیمارستان ها ۲۴ ساعت پس از زمین لرزه کار خود را آغاز میکنند اما با داشتن ایزیلاتور ما قادریم همزمان با زلزله شدید به فعالیت ادامه دهیم. وی ادعا نمود که بیمارستان بقیةالله اولین بیمارستان با سیستم ایزیلاتور در کشور می باشد.